Diensten

Neem contact op

Soms heb je als organisatie extra versterking nodig;  interim management kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijke situatie. Bij (on)verwachte reorganisatie, ter overbrugging van invulling van een vacature of voor het vlottrekken van een project. De rollen van adviseur, interimmer en coach lopen steeds meer door elkaar. Het gaat vaak om het hebben van oog voor mensen en resultaat samen.  In mij treft u een bevlogen en inspirerende interim professional, met een brede kijk op zaken en gericht op pragmatische oplossingen. Welke dienst je ook kiest het levert je altijd beweging, energie en ontwikkeling op.

Interim management

In allerlei rollen help ik opdrachtgevers met ontwikkeling van strategie, leiderschap, cultuur en innovatie. Tegenwoordig draait het vaak om nieuwe manier van organiseren en samenwerken. In alle smaken komen de ambities dan voorbij. Denk aan: zelfsturing, klantgerichtheid, wendbaarheid, innovatie, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en agile. Ik ben u graag van dienst. En wat krijg je dan als je met mij werkt? Een flinke dosis energie, creativiteit, pragmatisme en een oplossingsgerichte mentaliteit. Waarbij ik liever met mijn poten in de klei sta dan op de hei. En we al doende leren wat werkt om gedrag te veranderen en de prestaties te verbeteren, kortom: ‘van A naar B op de manier van B’.

Lean Six Sigma Black Belt | Consultant & Trainer

Als Lean Six Sigma consultant ben ik allround inzetbaar bij klanten. Ik functioneer als zelfstandig projectleider en/of trainer in kleine en grote Lean Six Sigma projecten. Werken als Lean consultant betekent voor mij opdrachten uitvoeren bij ambitieuze opdrachtgevers. Ik werk voor corporates maar ook voor MKB en (semi-) overheid. Als Lean Six Sigma Consultant/Projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het aantoonbaar en meetbaar optimaliseren van processen in organisaties. De klant staat altijd centraal en continu verbeteren is de focus. Als Black Belt leid ik binnen organisaties initiatieven op waardestroom-niveau die gekoppeld zijn aan de langetermijnvisie van de organisatie. Ik faciliteer, ondersteun en begeleidt de organisatie in het realiseren van verbetertrajecten. Belangrijk hierbij is er voor zorgen dat leidinggevenden en medewerkers zich eigenaar voelen van de verandering om zo een echte verandercultuur te realiseren en te borgen. Mijn effectieve kennismix van de (harde) tools en de (zachte) veranderkunde is daarbij van essentieel belang.

Daarnaast verzorg ik namens de partners van Ferocia (www.ferocia.nl) ook de losse opleidingen van Lean Six Sigma Yellow, Green en Belt Belt. Bent u zelf geinteresseerd in het volgen van een Lean (Six Sigma) opleiding of in het opleiden van uw personeel, dan kunt u contact opnemen met Ferocia. Zij kunnen uw advies op maat geven over de best passende opleidingen en mogelijkheden.

(Post HBO) Docent Procesmanagement

Als parttime docent verbonden aan de Avans+, waar ik de opleiding Post HBO Procesmanagement mag verzorgen. In deze opleiding ontdekt u wat procesmanagement voor u en uw organisatie kan betekenen. U leert overzicht en inzicht te creëren in de structuur en de processen binnen uw afdeling – en u merkt welke uitdagingen dit oplevert. Daarbij houdt u steeds doelstellingen van uw organisatie in het oog. U leert hoe u de toegevoegde waarde van uw afdeling kunt verhogen. Zo heeft u handvatten om direct te starten met procesmanagement in de volle breedte.

Het programma bevat de volgende hoofdthema’s:

  • Het analyseren van verbetermogelijkheden binnen uw afdeling.
  • De juiste verbeteroptie bepalen en hier draagvlak voor creëren.
  • Een implementatieplan opstellen en uitvoeren.

Wist u dat deze opleiding (met officieel diploma) ook binnen uw eigen onderneming kunt verzorgen? Zelfs onderdeel laten zijn van een complete opleiding Bedrijfskunde? Ik werk samen met de zeer deskundige partners van Ferocia (www.ferocia.nl). Zij kunnen u volledig meenemen in de mogelijkheden voor uw onderneming!

Interim (finance) professional

Ik heb vele jaren ervaring als adviseur van het MKB in de financiële sector. Kijken naar een onderneming vanuit bedrijfskundig en financieel perspectief ligt mij goed. Vakkundig en deskundig advies geven over financieringsvraagstukken. Dit vanuit een visie dat gericht is een lange termijn relatie vanuit een gebalanceerde risicohouding. Het klantbelang staat voorop. Dat betekent dat klanten producten moeten begrijpen, je helder kan communiceren en slimme oplossingen kan bedenken die echt het verschil maken. Als interim (finance) professional kan ik opdrachtgevers helpen in het overbruggen van (tijdelijke) afwezigheid van een werknemer, het tijdelijk vergroten van de arbeidsproductiviteit, het ondersteunen bij tijdelijke projecten en/of het vergroten van kennis en ervaring binnen een team (zowel uitvoerend als coachend).

Waarmee kan ik uw organisatie ondersteunen?