Over mij

Thijs de BuckIk ben een energieke en resultaatgerichte adviseur. Ik ben in staat om van hoog tot laag in de organisatie te verbinden door scherpe analyses en de dialoog op gang te brengen over hoe het beter kan. Ik kom met frisse perspectieven en zoekt een weg om het gewenste resultaat te bereiken.

Mijn kracht is een continu nieuwsgierigheid naar de feiten en onderliggende oorzaken hoe de prestaties te verbeteren zijn en heb een goed oog voor wat er bij de mensen ‘onder tafel’ speelt. Het is mijn ambitie om bij te dragen aan een lerende organisatie, niet enkel van het leren van individuen, maar het leren dat impact heeft op het organisatieresultaat. Dat doe ik door het combineren van mijn theoretische achtergrond met de opgedane kennis en ervaring vanuit de praktijk.

Ik ben een veranderaar. In organisaties hou ik van uitdagingen, een warboel, een puinhoop en ik krijg energie van dit helpen veranderen tot een gesmeerd lopend geheel. Ik berust daarbij op mijn achtergrond in bedrijfskunde, veranderkunde, Lean management en verschillende verandertrajecten die ik heb begeleid in het bedrijfsleven en overheid. In mijn ogen is succesvolle organisatieverandering, succesvol mensenwerk. Ik richt me daarom ook graag op verandering op individueel en team niveau.

Waar ik echt van kan genieten is zien dat mensen het beste uit zichzelf halen. Wanneer mensen mij weten te raken en wanneer ik mensen weet te raken. Ik geniet ook van mensen die het lef hebben groot te denken. Mensen die inspireren, creëren wat er niet was, realiseren wat men onmogelijk acht. Ik geniet ervan als ik een organisatie beter kan achterlaten dan het was. Ik geniet van pure synergie in teamwerk, van oprechtheid en van sarcasme. En ik geniet van thuis. Dit is precies ook wat verschillende mensen over mij zeggen.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn:

  • Communicatief vaardig
  • Problemen helder analyseren
  • Luisteren naar anderen
  • Gevoel voor organisatiestructuur en (ongeschreven) regels
  • Energiek en resultaatgericht
  • Werken vanuit een persoonlijke visie

Interesse om vrijblijvend kennis te maken?